Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

 
30-06-2020

Piscina Municipal

Potser t'agradaria compartir ...   
Piscina Municipal

Degut a la crisi sanitària provocada per la COVID-19, l’obertura de la Piscina municipal aquesta temporada 2020, s’ha retardat fins a establir totes garanties per a què el servei es pugui prestar amb les màximes condicions de seguretat i higiene per als i les usuàries.

Un cop refermats en la fase de nova normalitat o de represa, s’ha decidit obrir l’equipament amb mesures com la limitació de l'aforament o l’establiment de dues franges horàries separades (matí i tarda) de quatre hores, que permetin fer les tasques de neteja i/o desinfecció necessàries.

Una altra de les novetats, per tal de facilitar l’accés al màxim nombre de persones, ha estat disposar que les usuàries hagin de demanar cita prèvia al telèfon 621 333 065. D’aquesta manera, a més de regular l’aforament, es seguirà un control per a què tothom pugui gaudir de l’equipament. Sempre que l’aforament no s’hagi completat, es permetrà l’accés a aquelles persones que s’hi adrecin directament i sense tenir cita prèvia. No obstant, es recomana demanar dia i franja amb antelació, per evitar desplaçaments en va.

Dins de la instal·lació tothom haurà de seguir les indicacions i recomanacions del personal en tot moment, com el respecte de les mesures higièniques obligatòries a l’entrada, la circulació entre les zones que quedaran delimitades o la no utilització dels vestidors, entre d’altres.

De no sobrevenir cap incidència que faci replantejar el servei, la Piscina municipal restarà oberta fins el dia 31 d’agost en horari d’11.00 a 15.00 i de 16.00 a 20.00 h.

 
Potser t'agradaria compartir ...