Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

Borsa de Treball Jove

Potser t'agradaria compartir...

 A finals de l'any 2004 es va fer l'anàlisi de la realitat del col·lectiu jove del municipi de Sant Jaume dels Domenys. Per a la seva elaboració es va comptar amb la col·laboració de diferents joves i agents socials del municipi. Una de les necessitats i mancances que es va detectar fou la dificultat dels joves en accedir al món laboral.

 

Per aquesta raó, les regidories de Joventut i de Treball de l'ajuntament de Sant Jaume dels Domenys van incloure en el Pla local de Joventut 2005 – 2007 la creació d'una Borsa de Treball. Aquest servei, que s'endega enguany, pretén donar suport i assistència, a tots els joves i les joves de 16 fins a 29 anys censats en el municipi, en la recerca de feina, ja sigui la primera feina, perquè estan en atur o perquè desitgen canviar de treball.


S'ha iniciat una primera fase informativa en la que es comunica la seva existència i els serveis que s'ofereixen des d'aquesta Borsa de Treball. En una segona fase es contactarà amb les empreses i centres laborals del municipi, per donar-los a conèixer la Borsa de Treball i per oferir-los la possibilitat de seleccionar el seu personal a través d'aquest servei. Més endavant s'estendrà el contacte a empreses, a centres laborals i a centres de recerca de personal laboral de la comarca del Baix Penedès i comarques veïnes.

 

Podeu baixar-vos una fitxa model de currículum que un cop cumplimentada podeu deixar a la Borsa de Treball, que està ubicada al Punt d'Informació Juvenil, a la Casa de Cultura (c/de la Germanor, 8), de dilluns a dijous de 16 a 19.30 h i divendres de 16.00 a 18.30 h, també podeu omplir-la, escanejar-la i enviar-la per correu electrònic a l'adreça culturastj@santjaumedelsdomenys.cat

 

Oficina Jove de Treball

SOM l'eina

 

Potser t'agradaria compartir...