Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

 
07-09-2016

Escola de Música Contrapunt

Potser t'agradaria compartir...

Escola de Música Contrapunt

 L'Escola de Música Contrapunt comença les classes amb una imatge renovada

 

L'Escola de Música Contrapunt comença el nou curs 2017-2018 amb molta força als vuit pobles de la comarca on està present: Banyeres, Sant Jaume dels Domenys, Santa Oliva, la Juncosa, Calafell, Cunit i s'estrena a Bellvei ampliant d'aquesta manera el seu servei a altres poblacions. També ofereix classes a la Múnia, a l'Alt Penedès. A més a més, l'escola ve renovada amb un canvi d'imatge, un nou logo més modern i adaptat als nous temps que donarà a l'escola més solidesa i projecció arreu de la comarca.

 

De moment, l'escola compta amb més de 200 alumnes amb previsió que augmenti la xifra degut a les incorporacions d'alguns alumnes que encara han de tancar els seus horaris d'activitats extraescolars. Molts d'ells són del municipi de Sant Jaume dels Domenys, que anys rere any participen activament de totes les activitats que organitza l'escola. En aquests moments les inscripcions segueixen obertes a través d'aquesta web.

  

L'escola Contrapunt comença el curs mantenint el seu objectiu: fer divertit l'aprenentatge musical i instrumental i potenciar-lo pel creixement personal de cadascun dels i les alumnes. D'aquesta manera imparteix classes de sensibilització per a nens i nenes d'entre 4 i 6 anys, i a partir de 7 i fins a adults amb una àmplia oferta d'instruments: saxo, clarinet, trompeta, trombó, flauta travessera, gralla violí, viola, violoncel i contrabaix, bateria, piano, baix elèctric, guitarra i cant. D'altra banda, també ofereix classes d'harmonia moderna, arranjaments i composició i una assignatura que amplia el llenguatge musical, la Música Viva. Un dels punts forts de l'escola són els Combos, grups formats pels alumnes que toquen conjuntament i permeten a l'entitat oferir concerts de qualitat, com per exemple, la Big Band.

 

L'escola Contrapunt enceta un nou curs amb molta il·lusió esperant veure-us ben aviat a tots els nostres concerts. Us hi esperem!

Per ampliar informació restem a la vostra disposició al telèfon 608 987 287 o al correu electrònic escolacontrapunt@gmail.com

Potser t'agradaria compartir...