Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

20-05-2024

S’obre el termini per sol·licitar les subvencions per a entitats i associacions

Potser t'agradaria compartir...

S’obre el termini per sol·licitar les subvencions per a entitats i associacions

L'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys reconeix la importància del teixit associatiu com a element dinamitzador del municipi i com a motor de la seva vitalitat.

Les subvencions són un procediment de col·laboració entre l'Ajuntament i les associacions per gestionar activitats d'utilitat pública i interès social.

S’ha aprovat la convocatòria per a l’any 2024, amb una partida de 90.000 €, 10.000 € més que en l’exercici 2023.

Els objectius de les subvencions són fomentar el desenvolupament d'activitats, programes o projectes culturals, esportius, juvenils i educatius impulsats per la societat civil dins el municipi, millorar la qualitat de vida de la ciutadania, fomentant els valors de convivència i cohesió social, potenciar les diades i les festes populars, promoure la conservació del medi natural i la sostenibilitat ambiental i donar suport a activitats i a despeses ordinàries per al manteniment d'un local propi (millores, electricitat, aigua,...).

Poden sol·licitar les subvencions totes les entitats, associacions i clubs sense ànim de lucre legalment constituïdes, amb seu al municipi de Sant Jaume dels Domenys, i que hagin presentat a l'ajuntament de Sant Jaume els seus estatuts o normes reguladores, el CIF i una altra documentació oficial que resulti preceptiva.

Les sol·licituds es poden presentar des del 21 de maig fins al 4 de juny de 2024 a través de la seu electrònica de l’ajuntament, amb el procediment “Sol·licitud de subvenció per a entitats i associacions sense ànim de lucre” que està dins de la carpeta de “Tràmits”.

Podeu consultar més informació en aquest enllaç.


Subvencions entitats 2.JPG
Potser t'agradaria compartir...