Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

 
30-10-2015

WIFI La xarxa Sant Jaume sense fils

Potser t'agradaria compartir ...   
WIFI La xarxa Sant Jaume sense fils

 La xarxa Sant Jaume sense fils

Actualment Wifi Penedès, està arribant a altres municipis del Baix Penedès. Això ens reforça la confiança que ens dóna la zona i ens permet redundar les línies de sortida a Internet, per això cada vegada tenim menys incidències.

 

També informem que hem creat una nova línia de connexions a Internet per a empreses i professionals sota el nom de XTA.Cat, (Xarxes de Telecomunicacions Alternatives), que ja està donant solucions a empreses de la comarca. Això permetrà que abans de finals d’aquest any, instal•lem un punt de sortida a Internet amb fibra òptica per donar servei al polígon de la Bisbal, i que millorarà encara més el servei en aquest territori.

 

Com funciona i instal·lació

 

És necessària la col·locació d’una antena/router a casa de cada usuari, on connectarem la xarxa i farem arribar el servei contractat.

 

D’aquesta manera podrem assegurar el correcte funcionament de la connexió.

 

El preu aproximat d’aquesta instal·lació és de 150 € (IVA inclòs) que equivalen al preu de l’antena i una hora de tècnic.

 

Sol·liciteu pressupost per altres instal·lacions o comunitats.

 

Si necessitem repetir la senyal Wifi dins de la casa i/o tenim diversos dispositius, també farà falta un punt d’accés amb un cost aproximat de 30 € (IVA inclòs)

 

Què és la telefonia IP?

 

La telefonia IP és la possibilitat de tenir telèfon a través d’internet, a més pots mantenir el teu número de telèfon habitual, ja que nosaltres ens encarreguem de tramitar la portabilitat.

 

L’única cosa que necessites per poder gaudir de la telefonia IP, és un Gateway connectar al router. Aquest aparell té un cost de 47 € (IVA inclòs)

 

 

Per a més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres:
93 897 52 22
info@wifipenedes.cat

Estarem encantats d'ajudar-te!!

Potser t'agradaria compartir ...