Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

09-07-2024

Programa de mobilitat europea Genius

Potser t'agradaria compartir...

Programa de mobilitat europea Genius

La Diputació de Tarragona informa de la convocatòria del programa d’ajuts per a la realització d’estades professionals a l’estranger, en entitats i institucions vinculades amb la Unió Europea, en les quals el seu àmbit d’actuació principal sigui el turisme, l’eficiència energètica i sostenibilitat, i/o la gestió d’informació, agenda urbana i repoblament, contribució a la transformació digital, cultura i coneixement, projectes i xarxes de cooperació en l’àmbit de la Unió Europea d’interès per a la demarcació de Tarragona.

El programa s’adreça a persones joves d’entre 18 i 35 anys, residents a la demarcació de Tarragona, inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació, amb titulació de diplomatura, llicenciatura, grau d'alguna universitat espanyola o de l'Espai Europeu d'Educació Superior, o de Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior, o Certificat de Professionalitat nivell 3. A més, cal acreditar coneixement d’anglès o francès (equivalent al B2 del MCERL).

Les pràctiques formatives a l’estranger tenen una durada de 5 mesos i es completarà amb 2 mesos més en una entitat local (administració pública) de la demarcació de Tarragona, incloent la pròpia Corporació, per tal que faci una proposta de millora o de desenvolupament d’un projecte vinculat amb els coneixements adquirits durant les pràctiques formatives en l’entitat estrangera. Les persones participants rebran un ajut de 9.300 euros. 

L’objectiu del programa és potenciar la formació i la ocupabilitat de les persones participants, que suposi una major professionalització i una major integració en els mercats laborals locals, i que es produeixi així una transferència efectiva de coneixements a la demarcació de Tarragona per a reforçar-la com a Regió del Coneixement.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 13 de setembre en aquest enllaç.

Consulteu més informació al web de la Diputació de Tarragona.


Programa Genius info.jpg
Potser t'agradaria compartir...