Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

08-07-2024

Val escolar 2024

Potser t'agradaria compartir...

Val escolar 2024

S’ha començat a enviar les cartes amb informació sobre el Val escolar, una campanya impulsada per la Generalitat de Catalunya que aquest any té un import de 60 euros per infant (dos vals de 30 euros), destinat als alumnes de primària i secundària dels centres públics i concertats de Catalunya.

Els vals es poden activar a través de la plataforma valescolar.cat fins al 30 de novembre. Aquesta també és la data límit per bescanviar-los per material escolar.

Es poden fer servir alhora o per separat a qualsevol dels més de 1.850 establiments que fins ara s’han adherit a la iniciativa, essent els més propers a Sant Jaume dels Domenys, Cal l’Estudiant de Llorenç del Penedès, El Rasclet i Papereria Montserrat de l’Arboç i fins a 12 comerços del Vendrell, que podeu cercar en aquest enllaç. També es dona l’opció que les famílies puguin cedir-los als centres educatius per reduir l'aportació en concepte de material escolar.

Es pot adquirir elements d'escriptura i papereria, llibres de text i llicències de continguts educatius digitals, literatura infantil i juvenil, diccionaris, petits instruments musicals, motxilles, estoigs, jocs educatius, calculadores, auriculars i teclats i ratolins,

Queden exclosos la roba, el calçat i el material electrònic com ordinadors portàtils, tauletes o videojocs.

Si no es rep la carta, també es pot activar el val a valescolar.cat amb l’identificador de l’alumne, que es pot conèixer preguntant a l’escola, trucant al 012 o consultant el web del Departament d’Educació.

Potser t'agradaria compartir...