Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

05-07-2024

Campanya del CAAD Penedès per evitar l'abandonament d'animals i promoure la seva adopció

Potser t'agradaria compartir...

Campanya del CAAD Penedès per evitar l'abandonament d'animals i promoure la seva adopció

La regidoria de Benestar animal de l’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys informa que el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD) del Penedès ha engegat una campanya a les xarxes socials per conscienciar la població sobre les greus conseqüències de l'abandonament d'animals i promoure l'adopció responsable. El centre informa a les persones que truquen diàriament per desfer-se del seu animal sobre les alternatives que tenen en funció de cada situació, ja que cap motiu justifica l’abandonament.

Aquesta campanya dona alternatives per evitar l’abandonament mitjançant la presentació de casos concrets d’animals que l’han patit i com es pot evitar.

Al llarg de la campanya també s’aniran presentant candidats per ser adoptats, ja que el centre es troba en número de saturació constant, sobretot a l’estiu.

El CAAD Penedès gestiona els animals amb la màxima cura, proporcionant-los atenció veterinària, alimentació i afecte, amb l’objectiu de trobar-los una nova llar. Per iniciar el procés d'adopció, podeu visitar el web caad.mancomunitat.cat per veure els animals que acull el centre i concertar una visita d’adopció per conèixer els candidats. El personal qualificat del centre us assessorarà i avaluarà la compatibilitat entre l'adoptant i l'animal per assegurar una adopció exitosa i duradora.

Per a més informació sobre la campanya o per concertar una visita d’adopció, podeu contactar amb el CAAD Penedès a través del correu electrònic caad@mancomunitat.cat o seguir-los a les xarxes socials al perfil @caadpenedes per veure els vídeos de la campanya i obtenir més informació dels animals en adopció.

Potser t'agradaria compartir...