Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

03-07-2024

Del 5 al 7 de juliol, Festa Major de Cornudella

Potser t'agradaria compartir...

Del 5 al 7 de juliol, Festa Major de Cornudella

Aquest cap de setmana es celebra la primera de les Festes Majors del municipi, al barri de Cornudella.

La Societat Cultural i Recreativa de Cornudella ha preparat el programa que inclou actes i activitats per a tot els públics.

Divendres a 2/4 de 7 de la tarda hi haurà l’espectacle “El Payaso Pepe”, a càrrec de la factoria del Espectáculo. A les 9 del vespre començarà el Sopar de Germanor amenitzat pel grup The Pocket Duet que també posarà la música al Ball de Nit que seguirà al sopar.

Dissabte a les 12 del migdia es celebrarà el IV Concurs de Truites Memorial Maribel Coll, per al que s’hi pot inscriure fins el mateix dia a ¼ d’1 del migdia. A les 5 de la tarda, es disputarà la VIII edició de La Milla de Cornudella i per prendre-hi part cal inscriure’s fins a les ¾ de 5.

A les 6 de la tarda tindrà lloc el Cornutast pels carrers del poble i a les 7 de la tarda la Cercavila amb les entitats de Sant Jaume dels Domenys, Ball de Diables Infantils, Ball de Bastons, Gegants i Gralles i Ball de l’Òliba. Per cloure els actes de dissabte, a 2/4 de 12 de la nit, Nit Jove amb DJ Jan.

Diumenge començaran els actes amb l’espectacle “3, 2, 1... animació” amb la Vanessa Varela. A 2/4 d’1 del migdia, Concert Vermut amenitzat per Planas Show. Per la tarda, a 2/4 de 7, Masterclass de Zumba amb la Daniela i per cloure la Festa Major, a les 8 del vespre es farà el Bingo Musical a càrrec del grup de joves els Festucs.

Durant els tres dies no es podrà aparcar al tram del carrer d’Europa tocant a la plaça de Cornudella, tampoc no es podrà aparcar el dissabte de 5 a 6 de la tarda en els carrers d’Europa, d’Amèrica, del Migdia i de la Plana del Cirera, mentre es faci La Milla de Cornudella, ni de 7 a 9 del vespre als carrers d’Europa, de la Plana del Cirera, de Rovira i de Lletger durant la Cercavila.

Consulteu el programa complet a l’arxiu adjunt.

L’ajuntament desitja tots els veïns i veïnes de Cornudella que gaudeixin d’una joiosa Festa Major.

Potser t'agradaria compartir...