Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

01-07-2024

Programació d’estiu de Domenys Ràdio

Potser t'agradaria compartir...

Programació d’estiu de Domenys Ràdio

Domenys Ràdio ha tancat l'onzena temporada aquest passat mes de juny per encarar una programació d'estiu fresca i amb programes de la Xarxa de Comunicació Local.

Els col·laboradors i col·laboradores de la casa agafen vacances fins la primera setmana de setembre quan es reprendrà la programació habitual estrenant la dotzena temporada de l'emissora municipal de Sant Jaume dels Domenys.

De moment, els magazins matinals, el «Penedès en Xarxa» i el «Domenys Al Punt» es mantindran fins el divendres 12 de juliol i a partir del dilluns 15 es donarà pas al magazín «Obert per vacances» de dues hores de durada, de dilluns a divendres a partir de les 9h.

La programació es farcirà amb programes de la Xarxa de Comunicació Local, com «El cantant d'òpera», Arrela, «Paraules habitables» o «Mar negra» i també s'emetran els podcasts que s'han anat gestant durant aquests mesos com la tercera temporada de «Mal d'escola» o «La veu dels Quatre Vents». La programació del juliol i l'agost mantindrà l'informatiu del «Notícies en Xarxa migdia» i a partir del 2 de setembre s'estrenarà una nova temporada a Domenys Ràdio. 

Podeu consultar la programació en aquest enllaç.


Programació Domenys Ràdio 15 a 31 juliol.jpg
Programació Domenys Ràdio agost.jpg
Potser t'agradaria compartir...