Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

09-06-2024

Nova app de Cadastre

Potser t'agradaria compartir...

Nova app de Cadastre

La Gerencia Territorial del Catastro a Tarragona informa de l’entrada en servei d’una nova aplicació, Catastro App, per a dispositius mòbils que reuneix i personalitza on s’hagi descarregat, i només per a ús personal, la informació de tots els immobles dels que es sigui titular, on es poden afegir fotografies, croquis i anotacions.

Per poder accedir-hi cal identificar-se amb Cl@ave PIN o permanent, certificat electrònic o introduint les dades del DNI de l’interessat i una referència cadastral d’un immoble del que es sigui titular.

L’aplicació ofereix la informació cadastral, descriptiva i gràfica, la recepció instantània de les alteracions cadastrals que puguin afectar els immobles dels que s’és titular, la possibilitat de situar les parcel·les sobre el terreny, amb la ubicació del GPS, i, activant l’opció de veure el valor del terreny, consultar el valor de les terres de cultiu o aprofitament més representatius a cada zona.

L’aplicació es pot descarregar a Google Play i a App Store i un cop s’obre per primer cop s’ha d’autoritzar o no, l’enviament de dades al desenvolupador per poder contribuir en l’evolució de l’aplicació i donar permís o no, a la recepció de notificacions.

Potser t'agradaria compartir...