Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

07-06-2024

El 9 de juny, eleccions al Parlament Europeu

Potser t'agradaria compartir...

El 9 de juny, eleccions al Parlament Europeu

Aquest diumenge, 9 de juny, es celebren les eleccions al Parlament Europeu.

Les persones amb dret a vot hauran rebut de l’Oficina del Cens Electoral una targeta censal amb les dades actualitzades de la seva inscripció en el cens electoral i de la secció i mesa on li correspon votar, que a Sant Jaume, degut a les obres que s’estan duent a terme a la Casa de Cultura, estaran al gimnàs de l’escola els Quatre Vents, amb accés per la Rambla.

La votació començarà a les 9 hores i continuarà sense interrupció fins a les 20 hores, moment en què la presidència de la mesa electoral anunciarà el final de la votació. No obstant això, si queden al local electoral, o a l’accés a aquest, persones que encara no han votat, la mesa els deixarà votar, i no permetrà que ho faci ningú més.

Tenen dret a vot les persones que tinguin els 18 anys complerts el dia de la votació i que tinguin la nacionalitat espanyola i resideixin a Espanya o a l’estranger (tret si han optat per votar a l’Estat membre de la UE on resideixin), o ser nacionals de qualsevol altre país de la Unió Europea residents a Espanya que hagin manifestat la voluntat de votar a les eleccions europees a Espanya (tenien de termini per sol·licitar-ho fins el 30 de gener de 2024).

Per poder exercir el vot cal identificar-se mitjançant un document d’identificació original que tingui fotografia, que poden ser el DNI (document nacional d’identitat), el Passaport o el permís de conduir. S’accepta la presentació d’aquests documents encara que estiguin caducats, però han de ser els originals. No s’admeten fotocòpies.

Podeu consultar més informació en aquest enllaç.

Potser t'agradaria compartir...