Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

04-06-2024

Oferta de treball de 15 places de peó de brigada per a la comarca del Baix Penedès

Potser t'agradaria compartir...

Oferta de treball de 15 places de peó de brigada per a la comarca del Baix Penedès

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc del programa Treball i Formació (TREFO), convoca 15 places de peó de brigada per a la comarca del Baix Penedès.

El programa TREFO s’adreça a les persones en situació d'atur que compleixin amb els requisits, per tal de donar-los experiència laboral en un entorn real de treball i obtenir la qualificació o les capacitats necessàries per a la seva inserció laboral.

Aquesta oferta de 15 places té tres destinatàries, les persones de 52 anys o més (Oferta peons MG52: 09_2024_13079), les persones en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació (Oferta peons PANP:  09_2024_12870) i persones inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), destinatàries de la renda garantida de ciutadania (Oferta peons PRGC: 09_2024_12978). En tots tres casos les persones han de trobar-se en situació de desocupació i inscrites com a demandants de feina.

Els contractes laborals són de caràcter temporal a jornada completa amb una durada de 12 mesos, improrrogables. Les funcions del lloc de treball són realitzar les feines vinculades a la neteja, petites reparacions i manteniment bàsic tant a la via pública com a les dependències municipals i a les zones verdes i camins, així com càrregues i descàrregues, trasllat de material, mitjans i neteja d'obres; prestar suport polivalent a la Brigada municipal en els àmbits de treball que els hi correspongui i en general, totes aquelles de caràcter similar que li siguin atribuïdes.

Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a assessorament.vendrell.soc@gencat.cat fins aquest divendres, 7 de juny. L’oficina del SOC comprovarà si reuneixen els requisits i s’hi posarà en contacte.

Podeu consultar les Bases completes a l’arxiu adjunt on, a més de la informació i requisits per optar a les 15 places de peons de brigada, també inclou la informació d’altres 8 places d’auxiliar administratiu que es convocaran més endavant.

Potser t'agradaria compartir...