Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

24-05-2024

Recull d’activitats d’estiu per a infants i joves al Baix Penedès 2024

Potser t'agradaria compartir...

Recull d’activitats d’estiu per a infants i joves al Baix Penedès 2024

El Jove Baix Penedès, projecte al que pertany Sant Jaume dels Domenys, ha editat la guia recull d’activitats d’estiu per a infants i joves.

El recull conté els casals d’estiu, campus esportius, cursos i tallers que tindran lloc als municipis del Baix Penedès i ha estat implementat amb les informacions cedides per les entitats organitzadores de les activitats.

La guia és una eina útil per poder programar les activitats durant l’estiu i inclou les dates, la tipologia, les edats a qui van adreçades i les dades de contacte per fer la inscripció, entre d’altres.

A Sant Jaume dels Domenys es fa el Casal d’estiu del 25 de juny fins el 19 de juliol a les instal·lacions de l’escola els Quatre Vents i s’adreça a infants des de P3 (infantil 3) fins a 6è de primària. Les inscripcions s’han de fer telemàticament des d’aquest enllaç on s’indiquen les instruccions per formalitzar-les.

El Club de Futbol Base Marc Bartra organitza el Campus d’estiu del 25 de juny fins el 5 de juliol, adreçat a infants nascuts entre els anys 2010 al 2018.

Podeu accedir a la guia en aquest enllaç.


Guia d'activitats d'estiu 24 1a edició info.jpg
Potser t'agradaria compartir...