Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

22-05-2024

Programa Orienta, nou servei d’orientació laboral

Potser t'agradaria compartir...

Programa Orienta, nou servei d’orientació laboral

 

L’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys, en conveni amb el Consell Comarcal del Baix Penedès i amb finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha posat en marxa el Programa Orienta.

El Programa Orienta és un programa d'orientació laboral que s'ofereix a les persones donades d'alta com a demandants d'ocupació (DARDO) i que tinguin la residència legal a l’Estat (posseïdores de DNI o NIE).

Aquest servei és complementari al Servei d’Orientació laboral (SOL) que s’ofereix tots els dimarts pel matí al Centre Cívic i s’adreça a persones que busquin feina activament, cerquin millorar professionalment o que siguin emprenedores i vulguin iniciar el seu propi negoci.

Les persones ateses han de tenir compromís per assistir a les sessions, ja que està previst que es faci un itinerari individual amb elles de 4-5 sessions on es treballen les eines de recerca de feina (CV i carta motivació), canals de recerca de feina, preparació d'una entrevista de selecció, identificació i treball de competències transversals, s’estableix un pla de treball, etc. També s'ofereix orientació a nivell d'autoocupació i es realitzaran algunes càpsules formatives grupals (encara per determinar els temes a tractar, depenent de les motivacions i interessos de les persones ateses).

Aquest programa finalitzarà a finals del mes de novembre, però les persones que l’hagin seguit podran continuar rebent ofertes de feina i continuar sent usuàries del SOL.

El servei també es prestarà al Centre Cívic (carrer de la Carretera, 4) els dimarts i per ser ateses cal sol·licitar cita al correu electrònic ocupacio@baixpenedes.cat o al telèfon 977157167.

 

 

Potser t'agradaria compartir...