Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

16-05-2024

L’Escola d’Art i Cultura busca joves creatius i creatives

Potser t'agradaria compartir...

L’Escola d’Art i Cultura busca joves creatius i creatives

L’Escola d'Art i Cultura de Tarragona és un projecte de serveis i d’activitat d’àmbit territorial. Un espai per a tots els públics on conviu la formació i l’educació, la producció, la difusió i la dinamització artística i cultural contemporània.

L’escola organitza una jornada de cocreació per donar veu al talent artístic de la demarcació, per detectar necessitats i propostes de millora per a què els projectes artístics dels i les joves es puguin fer realitat. 

Va dirigit a joves d’entre 16 i 30 del teixit artístic, persones creatives, del teixit professional de l’art i la cultura i de tots els llenguatges artístics a qui es convoca a unes sessions de cocreació que es faran el dia 22 de maig al Centre D’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació de Tarragona (Passeig Boca de la Mina, s/n de Reus).

Els i les joves interessades es dividiran en grups de 10 persones. Als participants se'ls demanarà que detectin necessitats dels joves a l’hora de desenvolupar els seus projectes artístics o de producció cultural, per poder concretar propostes innovadores que millorin els serveis que la Diputació ofereix al sector.

Les sessions tenen una durada de 2 hores i es faran de 9.30 a 11.30 h, de 12 a 14 h o de 16 a 18 h. Cal inscriure’s omplint el formulari i indicant a quina de les 3 sessions es vol assistir.

Totes les persones que participin en els grups de debat seran obsequiades amb un 'bonus' valorat en 30 €  que podrà ser bescanviat per entrades per a Festivals de les Terres de l'Ebre, cursos de l'Escola d'Art i Cultura o a la Llibreria de la Diputació.

Podeu consultar més informació al web de l’Escola d’Art i Cultura.

Potser t'agradaria compartir...