Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

11-05-2024

17, 18 i 19 de maig, Jornades d’entitats

Potser t'agradaria compartir...

17, 18 i 19 de maig, Jornades d’entitats

Els dies 17, 18 i 19 de maig es celebraran les Jornades d’entitats, impulsades pel grup de joves els Festucs amb la col·laboració de les entitats i associacions del municipi.

Les Jornades d'entitats es celebren cada dos anys a Sant Jaume dels Domenys on durant 3 dies les entitats organitzen actes i activitats per donar-se a conèixer.

El divendres, 17, les Jornades d’entitats començaran amb el Socifòrum “Josep Cañas, un artista veí nostre i poc conegut” organitzat per la Societat Cultural i Recreativa de Sant Jaume dels Domenys. L’acte estarà presentat pel Joan Jané i es farà a la Societat de Sant Jaume a les 7 de la tarda.

A les 9 del vespre donarà inici a la plaça de l’Església, el Sopar Popular organitzat per la Societat de Caçadors de Sant Jaume dels Domenys. Per participar-hi cal comprar el tiquet fins el dia 15 de maig. Tot seguit, el Ball de Diables i Drac de Sant Jaume dels Domenys organitzen el Bingo Diabòlic, a continuació, els Festucs oferiran el Bingo musical i per acabar, Festa amb Pd Domingas i més sorpreses.

Dissabte, 18, a les 10 del matí al local social de Cornudella, la Societat Cultural i Recreativa de Cornudella organitza el Taller de Totebags, de pintura i decoració de bosses, per al que cal inscriure’s fins el dilluns, 13.

A 2/4 d’una del migdia, a Mas de Vins, el Ball de Bastons de Sant Jaume dels Domenys organitza un Tast de vins, que té aforament limitat.

Per la tarda, a les 4, Gimcana pel poble organitzada per l’Agrupament Escolta els Xarel·los. A 2/4 de 6 de la tarda, Berenar de coca i refresc a la plaça del Botànic, organitzat per l’Associació de dones la Llinyola.

A les 9 del vespre, sortirà el Correfoc organitzat per l’Espanta-rucs del Penedès. La plantada de les bèsties participants es farà a la pista de l’escola els Quatre Vents a les 5 de la tarda. Un cop finalitzi el Correfoc hi haurà festa amb DJ’s.

Diumenge, 19, a les 9 del matí a la pista de la Societat de la Torregassa, la Societat Cultural i Recreativa  de la Torregassa ofereix l’Esmorzar popular de forquilla per al que cal inscriure’s fins aquest diumenge, 12.

A les 12 del migdia la Societat Cultural i Recreativa de Lletger presenta l’exposició de coses fetes a mà per la gent de Lletger.

A la 1 del migdia, els Gegants i Gralles de Sant Jaume dels Domenys organitzen el Taller de Capgrossos que es farà a la plaça del Papiolet. I a la mateixa hora i lloc, la Societat Cultural i Recreativa del Papiolet prepararà el Vermut popular.

Per finalitzar les Jornades d’entitats d’enguany, a 2/4 de 6 de la tarda a la plaça de l’Església, l’Escola de Música Contrapunt oferirà un Concert.

Seguiu els perfils de les entitats a les xarxes socials per saber més de les activitats que organitzen.


Jornada d'entitats programa 17.jpg
Jornada d'entitats programa 18.jpg
Jornada d'entitats programa 19.jpg
Potser t'agradaria compartir...