Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

09-05-2024

El 12 de maig, Eleccions al Parlament de Catalunya

Potser t'agradaria compartir...

El 12 de maig, Eleccions al Parlament de Catalunya

Aquest diumenge es celebren les eleccions al Parlament de Catalunya on s’escolliran els 135 diputats i diputades que elegiran el President o Presidenta de la Generalitat.

Les persones amb dret a vot hauran rebut de l’Oficina del Cens Electoral una targeta censal amb les dades actualitzades de la seva inscripció en el cens electoral i de la secció i mesa on li correspon votar, que a Sant Jaume, degut a les obres que s’estan duent a terme a la Casa de Cultura, estaran al gimnàs de l’escola els Quatre Vents, amb accés per la Rambla.

La votació començarà a les 9 hores i continuarà sense interrupció fins a les 20 hores, moment en què la presidència de la mesa electoral anunciarà el final de la votació. No obstant això, si queden al local electoral, o a l’accés a aquest, persones que encara no han votat, la mesa els deixarà votar, i no permetrà que ho faci ningú més.

Per poder exercir el vot cal identificar-se mitjançant el Document nacional d’identitat (no serveix el resguard del DNI en tràmit, atès que no hi apareix la fotografia), el Passaport (amb fotografia) o el permís de conduir (amb fotografia). S’accepta la presentació d’aquests documents encara que estiguin caducats, però han de ser els originals. No s’admeten fotocòpies.

Podeu consultar més informació al web del Parlament de Catalunya.

Potser t'agradaria compartir...