Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

08-05-2024

Fins el 12 de maig, preinscripcions de l’Escola de Música Contrapunt pel curs 2024-2025

Potser t'agradaria compartir...

Fins el 12 de maig, preinscripcions de l’Escola de Música Contrapunt pel curs 2024-2025

Aquest diumenge finalitza el període de preinscripcions per al curs 2024 – 2025 de l’Escola de Música Contrapunt.

L’Escola Contrapunt neix a finals de la dècada dels 80 de la ma d’una Associació de mares i pares que tiren endavant el projecte d’Escola de Música perquè creuen en els valors de l’educació musical i en la força de la societat civil per organitzar-se i arribar allà on no arriba l’administració.

Actualment, l’Escola està present a 10 municipis del Penedès, entre els quals Sant Jaume dels Domenys i compta amb més de 350 alumnes.

A més de la formació en instrument i cant, s’ofereix “Música en família”, un espai on permetrà les famílies entrar en contacte amb la pràctica artística a través de la música, els sons i el vincle entre infants i famílies. A l’activitat sempre hi participarà el nadó i un familiar adult.

Per als infants de 3 a 5 anys s’ofereix “Sensibilització”, un espai compartit per a què els infants puguin començar a experimentar, viure i gaudir de la música a través de jocs, cançons i danses de forma lúdica i treballant competències musicals, corporals, creatives i socials.

La preinscripció per a nous alumnes s’ha de fer telemàticament omplint aquest formulari.

La confirmació de plaça per als que ja són alumnes s’ha de fer des del Gwido, on confirmareu la continuïtat a l'Escola i l'horari que us hem assignat. En cas que no disposar de les dades d'accés al programa de gestió al Gwido, cal posar-se en contacte amb l’escola pel correu electrònic secretaria@escolacontrapunt.cat

Podeu trobar més informació al web de l’escola.


Inscripcions Contrapunt Música en família.jpg
Potser t'agradaria compartir...