Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

06-05-2024

Del 8 al 21 de maig, preinscripcions a la Llar d’infants els Petits Arcs

Potser t'agradaria compartir...

Del 8 al 21 de maig, preinscripcions a la Llar d’infants els Petits Arcs

Aquest dimecres, 8 de maig, s’obre el termini per presentar la sol·licitud de preinscripció per al curs 2024 – 2025 a la Llar d’infants els Petits Arcs.

Per formalitzar la sol·licitud de preinscripció cal aportar el DNI de la mare, el pare o els tutors legals i el de l’infant si en té (en el cas de què l’adreça en el DNI no estigui actualitzada, cal dur un volant d’empadronament), el llibre de família (les pàgines on surten la mare, el pare i l’infant), la TSI (Targeta Sanitària Individual) de l’infant i les dades de contacte de la mare, el pare o els tutors legals (telèfon i correu electrònic).

L’oferta de places per al curs 2024 – 2025 és de 8 places per a Infantil 1 (nascuts i nascudes l’any 2024), 10 places a Infantil 2 (nascuts i nascudes l’any 2023) i 10 places a Infantil 3 (nascuts i nascudes l’any 2022).

El 21 de maig finalitza el termini de presentació de sol·licitud de preinscripció i 10 dies més tard, el 31 de maig, es farà pública la llista de puntuació provisional, essent del 3 al 7 de juny el termini per presentar reclamacions. Si fos el cas, entre el 10 i el 13 de juny es faria el sorteig de desempat. La llista ordenada definitiva d’infants admesos es farà pública el 17 de juny, data en la que començarà el període de matriculacions que s’allargarà fins el 25 de juny.

Les preinscripcions s’han de tramitar telemàticament, adjuntant tota la documentació requerida en format PDF, en aquest enllaç, que s’activarà el mateix dia 8 de maig i romandrà accessible fins el 21 de maig.

Podeu consultar més informació sobre les preinscripcions i el centre a l’arxiu adjunt.


Preinscripcions Llar d'infants oferta places.jpg
Preinscripcions Llar d'infants calendari.jpg
Potser t'agradaria compartir...