Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

02-05-2024

Ja és operativa l’eina per comunicar incidències a través de l’eÀgora

Potser t'agradaria compartir...

Ja és operativa l’eina per comunicar incidències a través de l’eÀgora

S’ha activat l’eina per la qual es poden reportar les incidències de la via pública d’una forma senzilla i ràpida, al canal de l’eÀgora de l’ajuntament.

Aquesta eina està pensada per a què les persones usuàries puguin comunicar l’ajuntament qualsevol incidència que es detecti a la via pública, com ara un abocament incontrolat de brossa o residus, una fuita a la xarxa d’abastament d’aigua, els desperfectes en el mobiliari urbà, un vehicle que doni senyals d’estar abandonat o qualsevol altra circumstància sobrevinguda que obstaculitzi la via o posi en risc les persones o els béns.

Per comunicar la situació anòmala detectada, cal accedir al canal de l’ajuntament a l’eÀgora i anar a “Reportar incidències” dins de l’apartat “Més”. S’ha de descriure la incidència, afegir una fotografia (ja sigui pujant-la des de la galeria o fent-la en el mateix instant), detallar la ubicació (ja sigui indicant l’adreça amb el cercador o permetent que l’aplicació la detecti) i aportant una adreça electrònica per si fora necessari contactar.

Un cop l’ajuntament rebi la comunicació de la incidència, aquesta serà tractada per tal de donar-li solució amb la màxima celeritat possible.

L’ajuntament anima les usuàries a utilitzar aquesta forma de comunicació i demana que es faci un ús responsable de la mateixa, per tal d’optimitzar els serveis públics.

 

Potser t'agradaria compartir...