Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

19-03-2024

Obert el termini per sol·licitar les beques per alumnes de nivells postobligatoris

Potser t'agradaria compartir...

Obert el termini per sol·licitar les beques per alumnes de nivells postobligatoris

Des d’avui, 19 de març, i fins el 10 de maig, es poden sol·licitar les beques per alumnes de nivells postobligatoris.

Els i les alumnes que vagin a cursar Batxillerat, Formació Professional, ensenyaments artístics, esportius, de idiomes o estudis universitaris, entre d’altres, poden sol·licitar la beca general del MEC (Ministeris d’Educació, Formació Professional i Esports i de Ciència, Innovació i Universitats) per al curs 2024-2025. A la sol·licitud hauran de complimentar una sèrie de dades provisionals que es podran modificar més endavant, encara que en el moment de fer la sol·licitud no es coneguin les notes que obtindran en el present curs, no sàpiguen què estudiaran o si continuaran o no la seva formació.

La beca del MEC és de caràcter general i atorga una quantitat fixa a qui compleixi els requisits (generals, econòmics i acadèmics) i una de variable.

La sol·licitud s’ha de presentar telemàticament a través d’aquest web.

L’Oficina Jove del Baix Penedès ofereix suport presencial a qui el necessiti, amb cita prèvia, per tramitar la sol·licitud. Les interessades han de dur el DNI original de l’alumne i, en el cas de menors d'edat, el DNI del pare/mare o tutor/a legal, el DNI original o fotografia per les dues cares, de totes les persones empadronades al domicili familiar., el carnet de família nombrosa o monoparental, el número de compte on el titular autoritzat sigui l’alumne, i si és el cas, el document que acrediti una discapacitat o si s’és víctima de la violència de gènere.

A més, el dia 16 d’abril, la tècnica compartida del JBP es desplaçarà fins a Sant Jaume dels Domenys, on atendrà en el Centre Cívic (carrer de la Carretera 4) a qui hagi demanat cita prèvia al correu electrònic culturastj@santjaumedelsdomenys.cat

Potser t'agradaria compartir...