Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

08-03-2024

Del 18 al 22 de març, 8a Setmana de l’Esport a l’escola els Quatre Vents

Potser t'agradaria compartir...

Del 18 al 22 de març, 8a Setmana de l’Esport a l’escola els Quatre Vents

L’escola els Quatre Vents de Sant Jaume dels Domenys, en el seu afany de treballar els valors en tots els àmbits, organitza la 8a Setmana de l’Esport que es celebrarà del 18 al 22 de març.

Abans però, es duran a terme activitats prèvies que arrencaran aquest diumenge, 10 de març, amb el 16è Cros escolar i durant la setmana començaran les pràctiques d’atletisme, futbol, futbolí petanca i escacs, a més de comptar amb l’Èric Bartra, qui presentarà la xerrada sobre la King’s League.

Ja en el que serà la Setmana de l’Esport, els i les alumnes de l’escola gaudiran d’un programa ampli i divers en què a més de poder practicar esports com el tir amb arc, el bàdminton o el tennis taula, també podran gaudir d’un rocòdrom o del parc de bicis. Divendres, l’Aleix Foguet farà una exhibició del cub Rubik, l’alumnat de 6è mostrarà les seves habilitats en el zumba i per finalitzar hi haurà exhibició de dansa aèria amb teles i l’entrega de premis.

L’objectiu de la Setmana de l’Esport és treballar els valors per afavorir el clima escolar al llarg de tot el curs. La direcció i el personal docent fan una crida a les famílies per a què recolzin i recordin els seus fills i filles la importància d'aspectes importants com la pràctica de l'esport, el saber guanyar i perdre,  explicar al mestre/a el que no em sembla bé, la bona convivència, el més important és participar, el saber felicitar als companys/es, l'esforç, la igualtat, la responsabilitat, l'acceptació, el respecte, l'autocontrol, el treball en equip, la diversió, l'optimisme,...

L’escola informa que cal que els nens/es portin roba i calçat esportiu per a fer les activitats. Si no en porten, no hi podran participar (per evitar lesions..). Els dies/hores que no hi hagi activitat programada hi haurà classe normal (excepte el divendres dia 22 de març).

L’ajuntament dona suport l’escola i felicita tot el seu personal per la seva tasca pedagògica, formativa i d’acompanyament, sempre cercant el millor per als nostres infants. 


240308 8a Setmana de l'Esport a l'escola els Quatre Vents horaris.jpg
Potser t'agradaria compartir...