Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

06-02-2024

Oberta la convocatòria de subvenció per la compra de llibres de text de l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys

Potser t'agradaria compartir...

Oberta la convocatòria de subvenció per la compra de llibres de text de l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys

S’ha obert el termini per sol·licitar la subvenció per a la compra de llibres de text per alumnes de P3 fins a 4t d’ESO del curs 2023-2024.

Per sol·licitar la subvenció, els i les alumnes han d’estar matriculades en qualsevol dels cursos d’Educació Infantil, Primària o Secundària Obligatòria en centres d’ensenyament que siguin de titularitat pública i no percebre cap ajut provinent d’altres administracions públiques que cobreixin parcialment o total el cost dels llibres.

La sol·licitud l’ha de tramitar el pare, mare o tutors de l’alumne matriculat, qui ha d’estar empadronat al municipi de Sant Jaume dels Domenys.

Podeu consultar els requisits a l’Ordenança número 2 que trobareu al Portal de transparència, dins de l’apartat “4 “Ajudes i subvencions”.

La sol·licitud es pot presentar telemàticament a través del catàleg de tràmits de la Seu electrònica cercant el tràmit “Subvenció de llibres de text (P3 a 4t de l’ESO)”, o presencialment a l’ajuntament en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9 a 13 h i els dilluns també per la tarda de 16 a 19 h) fins el dia 1 de març.

Tant si es presenta telemàticament com si es fa presencialment, a la sol·licitud se li haurà d’ajuntar el llistat, la factura i el comprovant de pagament de la compra dels llibres. Sense aquesta documentació o si la presentació es fa fora de termini, les sol·licituds seran denegades.


240206 Subvenció llibres de text 02.jpg
Potser t'agradaria compartir...