Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

01-02-2024

El canal de l’ajuntament a l’eÀgora supera les 700 subscripcions

Potser t'agradaria compartir...

El canal de l’ajuntament a l’eÀgora supera les 700 subscripcions

El mes de març de 2019, aviat farà 5 anys, l’ajuntament va posar en marxa un canal informatiu a l’aplicació gratuïta eBando per a dispositius mòbils.

En el seu primer any s’hi van subscriure 350 persones, convertint-se en un mitjà de comunicació molt acceptat per la ciutadania per la immediatesa en rebre notificacions, avisos i recordatoris d’interès, generats tant pel propi ajuntament com per les entitats i associacions del municipi.

L’octubre de 2021 es va arribar a la xifra de 1.000 avisos emesos. Cadascun d’ells envia una notificació al mòbil que permet llegir-ne el titular. En cas de voler ampliar la informació, es pot obrir i llegir-ne el contingut.

Ara farà un any, el febrer de 2023, l’aplicació eBando va canviar la seva imatge per modernitzar-se i afegir noves funcions, passant a dir-se eÀgora. El canvi es va fer automàticament en la majoria de dispositius, però no a tots, situació que va provocar la pèrdua de subscripcions.

A les portes del 5è aniversari ja s’ha recuperat i superat el nombre de persones que estan subscrites al canal de l’ajuntament, passant de les 700, i s’han emès 2.301 avisos fins l’1 de febrer.

Durant aquests cincs anys la política de comunicació del canal ha seguit la mateixa línia, la d’informar, avisar i recordar els fets, esdeveniments i actes que han de tenir lloc al municipi, evitant la publicació de notícies amb contingut de caire polític sobre fets ja ocorreguts. Per aquest tipus d’informacions es va considerar que la via per fer-ne difusió quedava coberta amb el web municipal, on hi ha un apartat específic per publicar les notícies que es generen, o en els programes corresponents de Domenys Ràdio.

Domenys Ràdio, l’emissora municipal, també va crear el seu canal propi a l’eÀgora amb el que, des de la seva posada en marxa el passat octubre, ha emès 86 avisos, la majoria dels quals amb l’enllaç per escoltar l’infopòdcast diari, un àudio de tres minuts amb informació del que ha passat, el que passa i el que passarà al municipi i a la comarca.

Us podeu descarregar l’aplicació sense necessitat d’aportar dades personals al Play Store i a l’App Store i subscriure-us als canals de l’ajuntament i de Domenys Ràdio per mantenir-vos informades de l’actualitat del municipi. 

Potser t'agradaria compartir...