Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

31-01-2024

Crida del grup de joves els Festucs

Potser t'agradaria compartir...

Crida del grup de joves els Festucs

Els Festucs, grup de joves de Sant Jaume dels Domenys que tenen el seu local al primer pis de l’edifici de les antigues escoles (carrer de la Germanor, 2), fa una crida als i les joves nascudes abans de l’any 2009 (inclòs), per fer-se membres de l’entitat, una de les més actives del municipi.

Aquest grup que l’integren joves a partir dels 15 anys, des de 2017 han organitzat entre d’altres, les Jornades d’Entitats que tan bona acollida tenen entre les associacions i els veïns i veïnes del municipi. També organitzen la Gimcana nocturna o la Caminada nocturna al Castellot que es celebren per la Festa Major de Sant Jaume, i concerts i altres actuacions amb finalitats tant lúdiques com solidàries. Aquest passat mes de novembre van promoure la Diada del Vot del poble amb activitats per a tots els públics.

Els i les joves interessades en formar part de l’entitat poden posar-s’hi en contacte a través d’algun membre actual o entrant al grup de whatsapp que es pot trobar a través del perfil del grup a l’Instagram.

Potser t'agradaria compartir...