Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

29-01-2024

Carnaval 2024 a Sant Jaume dels Domenys

Potser t'agradaria compartir...

Carnaval 2024 a Sant Jaume dels Domenys

Arriba una de les dates assenyalades i més esperades al municipi de Sant Jaume dels Domenys, el Carnaval.

La Rua de Carnaval de Sant Jaume és l’acte que més gent atrau a l’hivern, veïns, veïnes, visitants i acompanyants dels més de 2.600 participants que han inscrit les 22 carrosses i 1 comparsa, ompliran els carrers del poble el matí del diumenge, 4 de febrer.

S’hi han inscrit colles d’Albinyana, l’Arboç, Avinyonet del Penedès, Banyeres del Penedès, Calafell, Canyelles, la Granada, Llorenç del Penedès, Sant Miquel d’Olèrdola, Sant Pere Molanta, Santa Margarida i els Monjos, Segur de Calafell, Torrelles del Foix, el Vendrell i l’Associació Colla Vella de Carnaval de Lletger, representant el municipi. La majoria de colles ja fa anys que participen en aquesta Rua matinera, la primera que es fa al Baix Penedès.

A les 12 del migdia es donarà la sortida a la Rua que començarà al carrer del Mar, cantonada amb el carrer de la Concòrdia, pujarà per la Rambla i tombarà pel carrer de la Germanor per seguir amunt pel carrer de la Carretera, passarà per davant de l’ajuntament i de l’església i continuarà pel de Prat de la Riba fins al carrer d’en Joan Fuster, des d’on encararà el tram final pel carrer dels Enamorats i el carrer Nou fins al Camí del Maiol.

Es prega tothom no estacionar els vehicles en els carrers per on ha de passar la Rua. Es recomana desplaçar-se a peu i evitar l’ús dels automòbils per no saturar el trànsit durant el temps que duri la celebració i aparcar-los preferentment a la zona del polígon L’Empalme.

Els actes per Carnaval començaran el dia abans, el dissabte, 3 de febrer, amb el Carnaval infantil que tindrà lloc a les 6 de la tarda al Teatre de la Societat de Sant Jaume. L’espectacle d’animació infantil anirà a càrrec de la companyia Trencamandres i al final hi haurà xocolatada per a tothom.

El dissabte, 10 de febrer, la Plataforma de veïns i veïnes del Papagai organitza un Bingo Solidari i una Festa de Disfresses i Sopar de Carnaval, actes que començaran a les 8 del vespre.

El Carnaval al municipi posarà el punt i final el diumenge, 18 de febrer, a Lletger. A les 12 del migdia es farà la Rua pels carrers del poble, a les 2 del migdia la Calçotada Carnavalera a la Sala de la Societat de Lletger i a continuació el Ball de Carnaval i xocolatada per acabar.

Seguiu les xarxes socials de l’ajuntament i les entitats, Domenys Ràdio i el canal de l’eÀgora per mantenir-vos informats de qualsevol novetat i actualització.

L’Ajuntament convida tothom a viure les festes de Carnaval activament i amb alegria.


Carnaval 2024 recorregut.jpg
Carnaval 2024 infantil.jpg
Potser t'agradaria compartir...