Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

24-01-2024

Assessoraments acadèmics per a joves

Potser t'agradaria compartir...

Assessoraments acadèmics per a joves

Aviat començaran els processos de preinscripció i matriculació a estudis post-obligatoris. Els i les joves que estan cursant 4t d'ESO, Batxillerat o un mòdul professional hauran de decidir l'itinerari que volen seguir i no és una tasca senzilla. S'obren moltes opcions i no sempre es té la informació completa de les que hi ha.

Per ajudar a fer la millor tria i per resoldre dubtes, la tècnica compartida de l'Oficina Jove del Baix Penedès (OJBP) que es desplaça fins a Sant Jaume un cop al mes, els dimarts 6 de febrer i 5 de març, de 5 a 7 de la tarda, centrarà el servei d'assessorament i orientació en temes acadèmics (què i on estudiar, beques, terminis de matriculació, proves,...).

Per ser atesos/es cal demanar cita prèvia, ja que les sessions es presten de forma personalitzada. Podeu demanar cita per telèfon 977 678 529 (de 16.00 a 19.30 h) o per correu electrònic a culturastj@santjaumedelsdomenys.cat

Degut a les obres que s'estan duent a terme a la Casa de Cultura, les sessions es faran al Centre Cívic (carrer de la Carretera, 4).

També es pot sol·licitar ser atesos/es a la seu de l’Oficina Jove del Baix Penedès (carrer de l’Àngel Guimerà, 17, del Vendrell) o a qualsevol dels Punts d’Informació Juvenil adherits al projecte JBP en els dies i llocs que s’indiquen al calendari adjunt. En aquest cas, cal adreçar-se per correu electrònic a baixpenedes@oficinajove.cat


Assessoraments acadèmics JBP comarca.jpg
Potser t'agradaria compartir...