Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

20-11-2023

Programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà (Dones RIU)

Potser t'agradaria compartir...

Programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà (Dones RIU)

El programa Dones RIU és un programa d'ocupació comarcal destinat a la millora i inserció laboral de dones en els àmbits rurals i urbà, en què les participants realitzen accions per completar un itinerari general, verd o digital, amb l'objectiu de formar-se i/o inserir-se laboralment.

Es pretén atendre 80 dones desocupades del Baix Penedès, residents preferentment, en municipis de menys de 5.000 habitants, com és el cas de Sant Jaume dels Domenys, per tal d’assolir una inserció mínima de 16 persones (el 20% de les dones ateses).

El programa s’adreça a dones més grans de 16 anys que es trobin desocupades i inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) a l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) i empadronades en qualsevol dels 14 municipis que formen part de la comarca del Baix Penedès.

El programa ofereix orientació i formació en tècniques de recerca de feina, formació en competències digitals, accions per a completar un dels tres itineraris a escollir entre el general, el digital o el d’economia verda, i accions de prospecció i acompanyament a la inserció laboral. Les persones que finalitzin l’itinerari rebran un incentiu de 300 euros.

Per inscriure’s o sol·licitar més informació es pot trucar al 977 157 165 o enviar un correu electrònic a ocupacio@baixpenedes.cat. La tècnica del programa citarà la persona sol·licitant per assistir a una de les sessions informatives que es faran el dilluns, 4 de desembre, a les 10.30 h i el dimarts, 19 de desembre, a la mateixa hora a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Penedès (Plaça del Centre, 5, el Vendrell).

Aquest és el segon any que es posa en marxa aquest programa que l’any 2022 va atendre 80 participants, incloses 6 dones de Sant Jaume dels Domenys, de les quals 3 van finalitzar amb inserció laboral.

Podeu consultar més informació als arxius adjunts.

Potser t'agradaria compartir...