Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

17-11-2023

S’obre la venda d’entrades el 9è Pessebre Vivent parlat Xarel·lo

Potser t'agradaria compartir...

S’obre la venda d’entrades el 9è Pessebre Vivent parlat Xarel·lo

El 19 de novembre a les 12 del migdia s’obre la venda d’entrades pel 9è Pessebre Vivent parlat Xarel·lo que tindrà lloc els dies 16 i 17 de desembre al Bosc de Campau.

El Pessebre Vivent és una iniciativa de l’Agrupament Escolta els Xarel·los per finançar el viatge de final de curs, que mobilitza prop de 100 actors i actrius, a més d’altres 50 persones que col·laboren en el muntatge dels decorats i en les tasques d’organització i logística.

Enguany s’han afegit més quadres o escenes, arribant a les 11 que els i les visitants podran descobrir en un recorregut que es fa en aproximadament una hora.

Les entrades es poden comprar online a través del web de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya on es podrà triar entre les 7 representacions adaptades de textos de Josep Maria Folch i Torres, que es faran 4 el dissabte, des de les 17.15 h, i 3 el diumenge, des de les 18.15 h.

També es podran comprar les entrades presencialment des de dilluns, 20 de novembre, a la Fonda Sport o a la Fleca el Rustiq de Llorenç del Penedès.

Potser t'agradaria compartir...