Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

16-11-2023

Es busquen joves artistes per exposar a l’Aparador Jove de l’Oficina del JBP

Potser t'agradaria compartir...

Es busquen joves artistes per exposar a l’Aparador Jove de l’Oficina del JBP

 L'Oficina Jove del Baix Penedès dóna servei a tot el jovent de la comarca, oferint assessorament i activitats dels àmbits d'interès pel jove, en coordinació amb els ajuntaments de la comarca, entre els quals també Sant Jaume dels Domenys.

L’oficina està ubicada al carrer de l’Àngel Guimerà, 17, del Vendrell, i també té entrada per la Plaça d’en Pep Jai, on compta amb un gran aparador, herència de l'antic negoci que hi havia.

L’OJBP ofereix de forma permanent aquest espai als i les joves de la comarca d'entre 16 i 35 anys per a què hi exposin els seus treballs, ja siguin artístics com d'emprenedoria, per a fomentar i fer difusió del seu treball i experiència.

Els i les joves interessades han de presentar el full de sol·licitud (que poden trobar a l’arxiu adjunt) amb la documentació corresponent. Poden fer-ho individualment, com a grup de joves, entitat juvenil, centre educatiu o similar, sempre i quan es respecti l'edat de tots els components.

No hi ha termini per presentar les sol·licituds, que s'aniran contestant a mesura que arribin i seran seleccionades per l’OJBP amb la col·laboració d'un equip d’assessors/es. Es poden exposar treballs de qualsevol disciplina artística i també la presentació d'empreses creades per joves, en qualsevol dels casos se'n demanarà una descripció.

L’OJBP, a més de l’espai, ofereix la promoció de l'exposició a través de les xarxes socials pròpies, premsa, televisió, ràdios locals i altres formes de difusió i promoció que puguin sorgir.

Potser t'agradaria compartir...