Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

14-11-2023

El 18 de novembre, acte pel Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones

Potser t'agradaria compartir...

El 18 de novembre, acte pel Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones

El 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, una xacra que es presenta en molts àmbits: física, sexual, psicològica i econòmica. La violència contra la dona és per definició, tot acte de violència basat en el gènere que té com a resultat possible o real un dany físic, sexual o psicològic, incloses les amenaces, la coerció o la prohibició arbitrària de la llibertat, ja sigui que ocorri en la vida pública o en la vida privada.

L’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys s’afegeix als actes i, amb la col·laboració de la Societat Cultural i Recreativa de la Torregassa, organitza una vetllada de música i poesia a càrrec de Paco Damas, qui durà el seu projecte “Las SinSombrero” el proper 18 de novembre.

El Paco Damas és un poeta i compositor andalús que l’any 2012 fou nomenat “Músic per la pau” i “Ambaixador per la pau” i l’any 2018 va rebre el Premi Menina per a seva feina contra la violència de gènere.

L’acte és obert a tothom, es farà a les 7 de la tarda a la Societat de la Torregassa i alternarà la música que l’autor posarà a les lletres d’algunes grans poetes de la generació del 27, amb les lectures literàries interpretades per vuit dones i un home del nostre municipi.

Potser t'agradaria compartir...