Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

13-11-2023

El 26 de novembre, caminada entre pedres i esmorzar

Potser t'agradaria compartir...

El 26 de novembre, caminada entre pedres i esmorzar

Del 24 de setembre al 3 de desembre es celebra la Setmana de la Pedra Seca, un esdeveniment per a la promoció i reconeixement d'aquesta tècnica com a patrimoni i ofici, que a través de les activitats i la seva difusió es busca també mostrar l’extensa xarxa d’entitats, col·lectius i voluntaris que treballen per al seu manteniment i divulgació.

L’any passat, el municipi de Sant Jaume dels Domenys va participar-hi amb una passejada i un tast de vins en finalitzar. Enguany, amb la col·laboració de la Societat Cultural i Recreativa de la Torregassa, l’ajuntament organitza una caminada popular entre pedres amb esmorzar al final del recorregut.

L’activitat és gratuïta, es farà el diumenge, 26 de novembre, i consistirà en una caminada de 4 quilòmetres per camins que aniran a trobar barraques de pedra on es faran aturades per rebre explicacions i per poder fer fotografies. En finalitzar hi haurà esmorzar.

La sortida es farà a la pista de la Societat de la Torregassa a les 8 del matí i per prendre-hi part cal fer inscripció presencialment a la Biblioteca, ubicada a la Casa de Cultura (c. de la Germanor, 8) o per correu electrònic a culturastj@santjaumedelsdomenys.cat fins el dia 23 de novembre.

La Setmana de la Pedra Seca va néixer l'any 2020 impulsada per ADRINOC, Associació per al Desenvolupament Rural Integral a la zona Nord Oriental de Catalunya.

Potser t'agradaria compartir...