Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

06-11-2023

L’11 i 12 de novembre, Festa Major petita de Sant Jaume dels Domenys

Potser t'agradaria compartir...

L’11 i 12 de novembre, Festa Major petita de Sant Jaume dels Domenys

La Festa Major petita de Sant Jaume dels Domenys es celebra el segon cap de setmana de novembre, que enguany serà els dies 11 i 12.

La Societat Cultural i Recreativa de Sant Jaume és l’entitat que ha tingut cura de mantenir la celebració al llarg dels anys i en motiu de la Diada, com s’ha anomenat altrament la Festa Major petita, organitza una cantada d’havaneres a càrrec del grup Olla Barrejada, que es farà dissabte a les 7 de la tarda al teatre de la Societat, i diumenge a 2/4 de 3 de la tarda el Dinar de la Diada, per al que calia apuntar-se fins el dia 8.

Per la seva banda, L’Associació de joves els Festucs organitzen la Diada del Vot del poble, que rep aquest nom per la prometença feta pels habitants del poble per no veure’s afectats per una epidèmia de còlera de principis del segle XX.

Els actes començaran dissabte a les 11 del matí amb Tallers i Jocs tradicionals a càrrec de les entitats del poble a la Casa de Cultura. A 2/4 de 5 de la tarda hi haurà activitats per a joves a partir de 14 anys, també a la Casa de Cultura. A 2/4 de 7 de la tarda es farà el Correquintos amb la mula! amb inici a la plaça de l'església. A les 9 del vespre, Sopar popular organitzat pels Gegants i Gralles de Sant Jaume, a la Casa de Cultura i seguidament, a 2/4 d'11 de la nit, Bingo musical.

El diumenge a 2/4 de 12 del migdia, es reprendran els actes amb una Cercavila amb el Drac i Ball de Diables infantils de Sant Jaume dels Domenys, l'Espanta-rucs del Penedès, el Ball de l'Òliba, els Gegants, les Gralles, els Capgrossos i el Ball de Bastons de Sant Jaume dels Domenys, amb inici a la plaça de l'església i final al Parc de l'U d'octubre (davant de la Casa de Cultura). Per finalitzar, a la una del migdia Vermut popular al carrer de la Germanor.


Festa Major petita Havaneres.jpg
Festa Major petita Dinar.jpg
Potser t'agradaria compartir...