Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

14-09-2023

Renovació dels contenidors de vidre del municipi

Potser t'agradaria compartir...

Renovació dels contenidors de vidre del municipi

S’han renovat els contenidors de vidre que hi havia a diferents indrets del municipi.

La substitució dels contenidors era un dels punts que es van incloure en el nou contracte de recollida de residus. L’obertura dels nous contenidors és més petita per adequar-se a la mida dels envasos de vidre, ja que els anteriors tenien una boca més gran del necessari i sovint els contenidors eren mal utilitzats i s’hi abocava altre tipus de residus, com bosses plenes de rebuig o d’envasos de plàstic.

Amb el canvi de model de contenidor, a part de renovar la imatge, s’espera que aquests comportaments incívics disminueixin. Es recorda que només els envasos de vidre han de dipositar-se en aquests contenidors, que qualsevol altre residu ha de ser tractat d’acord amb la seva tipologia i que el servei de recollida porta a porta també es va implantar per a estalviar la proliferació de contenidors al carrer i evitar que la gent hagi de desplaçar-se per donar-li el tractament que correspon a cada fracció.

Aprofitant el canvi, algunes ubicacions dels punts s'han modificat respecte dels anteriors punts per tal de fer una millor distribució i millorar-ne l'accés.


Renovació contenidors de vidre 2.jpg
Potser t'agradaria compartir...