Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

12-09-2023

Del 12 al 24 de setembre, votacions dels pressupostos participatius

Potser t'agradaria compartir...

Del 12 al 24 de setembre, votacions dels pressupostos participatius

L’Ajuntament va convidar la ciutadania a presentar propostes per ser seleccionades per fer-hi la inversió dels 10.000 € que es van destinar en els pressupostos 2023 per al procés participatiu.

Del 6 al 31 de març es van recollir 11 propostes de veïns i veïnes del municipi que, un cop revisades, s’han seleccionat les 9 que es podran votar. Dues propostes van ser rebutjades perquè les propostes rebudes no s’ajustaven als requisits que indicaven que l’acció havia de ser d’inversió o millora de punts o espais del municipi.

Les propostes acceptades són per a la millora de les instal·lacions del pati de la Llar d’infants, per fer un vial per a vianants entre els carrers de Montserrat i de Josep Marsé per a unir el barri de la Carronya, fer millores al Centre Cívic, a les voreres, a la Bassa Gran, als jardins de la Torregassa, construir una pista de bàsquet i posar taules de ping-pong, ampliar la freqüència de neteja amb la màquina d’escombrar i la darrera per crear un espai per a què els i les joves puguin fer activitats durant els caps de setmana.

Un cop finalitzada la fase de recepció de propostes i revisió de les mateixes, s’obre la fase de votació de les propostes finalistes, que es podrà fer des del 12 fins al 24 de setembre, i a la que hi podran participar totes les persones més grans de 16 anys, empadronades o residents al municipi. Cada persona podrà votar una sola opció i la que al final rebi més suport, serà la que es durà a terme.

Les votacions es poden fer a través de la plataforma Decidim.com o presencialment a l’Ajuntament en horari d’atenció al públic (dilluns a divendres de 9 a 13 h i dilluns per la tarda també de 16 a 19 h).

Potser t'agradaria compartir...