Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

04-09-2023

Nova temporada a Domenys Ràdio

Potser t'agradaria compartir ...   
Nova temporada a Domenys Ràdio

Avui dilluns, 4 de setembre, Domenys Ràdio ha donat el tret de sortida a l'onzena temporada amb una graella on es mantenen els programes habituals de la casa i amb algunes novetats. 

Cada matí a partir de les 12 del migdia torna el magazín Domenys Al Punt, que passa de setmanal a diari amb nous continguts, la participació dels oients i amb ganes de fer companyia durant una hora posant en valor la proximitat. El magazín territorial "Penedès en Xarxa", on es treballa conjuntament amb Ràdio Vilafranca, Ràdio Sant Sadurní i Canal 20 Olèrdola, seguirà amb el seu horari habitual de les 9 del matí a les 12 del migdia a partir del dimarts 12 de setembre.

Els col·laboradors i col·laboradores de l'emissora tornaran amb les piles carregades. El dilluns, amb canvi d'horari de les 7 a les 8 del vespre, es parlarà de futbol amb el programa Rematada i gol, el Ni Muts ni a la gàbia torna dimarts amb la tertúlia de l'actualitat política en directe a partir de les 7 de la tarda, el dimecres, a partir de les 6 de la tarda, es farà el cafè parlant de temes quotidians i el dijous és el torn del programa musical amb la Josefina Palau, Donant la nota. A través de l'espai el Consistori, que es podrà escoltar el divendres a les 5 de la tarda, es conversarà amb els regidors i regidores de l'Ajuntament i cada dia, a partir de les 8 del vespre la informació amb el Domenys Informació, l'informatiu d'aquesta casa. Tot seguit, a dos quarts de 9, l'Eulàlia Urgell explicarà un conte a la Bombolla i tot plegat s'arrodoneix amb la programació cedida per la Xarxa de Comunicació Local que contempla un ampli ventall de programes de diferents temàtiques en clau d'humor, musicals, de salut i culturals.

Tot això ho trobareu a la vostra emissora local, a Domenys Ràdio al 107.6 de la FM. A més, també podeu seguir-nos per les xarxes socials a través d'Instagram, Twitter, Facebook i Tik Tok i escoltar-la per Internet connectant amb la pàgina web www.domenysradio.cat.

Potser t'agradaria compartir ...