Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

26-08-2023

De l’1 al 3 de setembre, Festa Major del Papagai

Potser t'agradaria compartir...

De l’1 al 3 de setembre, Festa Major del Papagai

L’Asociación Papagayo Bisbalenc organitza, amb el suport dels ajuntaments de la Bisbal del Penedès i de Sant Jaume dels Domenys, la Festa Major de la urbanització el Papagai que tindrà lloc de l’1 al 3 de setembre.

Durant el dia de divendres els veïns i veïnes que ho desitgin podran participar en l’engalanat dels carrers. A les 8 del vespre hi haurà cantada d’havaneres a càrrec de la Bella Lola i també es servirà rom cremat. A les 10 del vespre es farà la Paella popular i a les 11 de la nit música amb el DJ Loïck.

Dissabte de 10 del matí a 1 del migdia hi haurà activitat per a tota la família, amb inflables, pintacares i jocs. A les 12 del migdia es farà el Vermut electrònic al que seguirà el Dinar. Per la tarda, a les 5, Conta Contes i Festa Holi (Festa dels colors). A les 8 del vespre hi haurà el Sopar a la fresca, a les 10, música amb el trio Fusion i, a mitjanit, més música amb DJ.

Diumenge a les 10 del matí una petita fira exposició d’entitats del municipi i de la comarca. A les 12 del migdia, Sardanes i a 2/4 de 2 del migdia Dinar amb música ambiental i Final de festa.

L’ajuntament agraeix l’esforç fet per l’Asociación Papagayo Bisbalenc per a què la urbanització pugui gaudir d’uns dies de festa i anima a tothom a participar a les activitats programades.

Seguiu les informacions de la Feta Major del Papagai a l’Instagram de l’Asociación Papagayo Bisbalenc

 

Potser t'agradaria compartir...