Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

16-08-2023

Del 17 al 20 d’agost, Festa Major de la Torregassa

Potser t'agradaria compartir ...   
Del 17 al 20 d’agost, Festa Major de la Torregassa

La Societat Cultural i Recreativa de la Torregassa organitza la Festa Major que enguany es celebrarà del 17 al 21 d'agost.

Els primers actes es faran el dijous i iniciaran amb l'engalanament dels carrers. A 2/4 de 10 del vespre es farà una Caminada Nocturna.

Divendres a 2/4 de 6 de la tarda hi haurà tallers infantils, a les 7 de la tarda una Masterclass de Zumba i a les 10 del vespre el Sopar de Germanor per al que cal comprar tiquets a la Societat el dissabte, 12 d'agost, de 9 a 13 h. Tot seguit hi haurà bingo i sorteig.

Dissabte arrenquen els actes a les 9 del matí amb la Bicicletada Popular, a 2/4 d'11 del matí la Cursa de la Milla. La Festa de l'escuma que estava programada a les 12 del migdia, s'ha suspès per les restriccions d'aigua per la sequera i en el seu lloc es farà una Holi Party, una festa dels colors. Per la tarda, a les 6, Exposició. A les 11 de la nit, Nit de Foc amb el Drac de Sant Jaume i l'Espanta-rucs del Penedès i seguidament la Nit Jove amb el grup musical Les Sardines.

Diumenge, 20 d'agost, darrer dia de la Festa Major de la Torregassa, comencen els actes a les 11 del matí amb el Vermut Popular, a 2/4 de 12 del migdia el la cercavila del Pa Beneït acompanyada de les Gralles de Sant Jaume, i a 2/4 d'una del migdia, s’oficiarà la Missa Solemne a la Capella de Sant Antoni a Cal Palau. Per la tarda, a les 7, Cercavila Popular amb els Gegants, Capgrossos, Gralles, Ball de Bastons i Ball de l'Òliba de Sant Jaume. Per finalitzar, a les 8 de la tarda, Ofrena floral i Concert a càrrec del Duet Alma.

L’Ajuntament desitja tothom una molt bona Festa Major i que sigui motiu d’alegria i germanor.

 


230817 FM de la Torregassa programa.jpg
230819 Holy Party la Torregassa.jpg
Potser t'agradaria compartir ...