Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

01-08-2023

Del 4 al 9 d’agost, Festa Major del Papiolet

Potser t'agradaria compartir ...   
Del 4 al 9 d’agost, Festa Major del Papiolet

La Festa Major del Papiolet començarà aquest divendres, 4 d’agost, i s’allargarà durant 6 dies per finalitzar el dimecres, 9 d’agost.

La Societat Cultural i Recreativa del Papiolet està al darrera de l’organització dels actes i activitats pensades per al gaudi de tothom, veïns, veïnes i visitants.

Divendres tindrà lloc la 12a edició del Fira-Tast, un acte que atrau gent d’arreu que s’acosta al Papiolet per passejar per la fira, fer el tast comentat dels vins i caves dels cellers convidats, sopar i assistir al concert de soul, jazz i funky a càrrec de Lucas Mulder Quartet i Aurora Garcia.

Dissabte per la tarda hi haurà animació infantil i per la nit el Correfoc pels carrers del poble i sessió de DJ.

Diumenge, un altre gran clàssic de la Festa Major, la 17a edició de la Cursa Campi Qui Pugui, un esdeveniment que també aplega gent vinguda de diferents llocs per participar en un acte esportiu que requereix la implicació i col·laboració dels veïns i veïnes del Papiolet per organitzar-lo. Al migdia es celebrarà la Missa Solemne i seguirà el Concert Vermut amb l’Aida i Júlia. Per la tarda la Cercavila amb els grups de cultura popular del municipi i per finalitzar la jornada, Ball de Vetlla amb el Duet Alma.

El dilluns prossegueixen els actes amb un taller de dibuix i estampació de samarretes per a infants fins als 14 anys i per la nit el sopar popular per a socis, sòcies i col·laboradores.

Dimarts, qui vulgui pot dur el seu sopar a la plaça i compartir-lo amb la resta.

Dimecres per la tarda es farà la Caminada Campi qui Pugui, en què es farà el mateix recorregut que la cursa, però a un ritme suau i no competitiu. El darrer acte serà el sopar que organitza la Societat del Papiolet per al que cal fer preinscripció.

L’ajuntament desitja tothom una bona Festa Major i us anima a participar-hi.

Potser t'agradaria compartir ...