Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

31-07-2023

Subvenció per afavorir l’autoocupació de joves en el marc del Programa FSE

Potser t'agradaria compartir ...   
Subvenció per afavorir l’autoocupació de joves en el marc del Programa FSE

La Generalitat de Catalunya atorga uns ajuts econòmics per facilitar la inserció laboral dels joves menors de 30 anys mitjançant l'autoocupació.

La subvenció, que està dotada amb una partida de 13 milions d’euros cofinançats amb la Unió Europea mitjançant el Fons Social Europeu (FSE), s’adreça a joves d’edats compreses entre 18 i 29 anys (ambdós inclosos) que abans de donar-se d'alta com a treballadors autònoms estiguin inscrits al Programa de Garantia Juvenil.

Se subvenciona un import fix que té per objectiu donar suport als joves en el moment d'iniciar, amb la solidesa necessària per a què es consolidi a llarg termini, un projecte empresarial o un pla de negoci com a treballador autònom.

El període que subvencionen aquests ajuts és de 12 mesos a comptar des de l'inici de l'activitat econòmica o professional per la qual se sol·licita l'ajut. No obstant això, les persones beneficiàries han de mantenir l'activitat econòmica o professional durant un període mínim temporal de 18 mesos, que inclou sis mesos, com a mínim, de manteniment d'aquesta mateixa activitat econòmica o professional no subvencionats per aquest ajut.

Aquest tràmit només es pot fer per internet fins el 20 de setembre de 2023 a les 15.00 h.

Consulteu tota la informació i trobeu l’accés al tràmit en el web de Canal Empresa.


Subvencions autoocupació joves infografia.jpg
Potser t'agradaria compartir ...