Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

31-05-2023

La comunitat energètica de Sant Jaume dels Domenys es constitueix en Assemblea fundacional l’1 de juny

Potser t'agradaria compartir ...   
La comunitat energètica de Sant Jaume dels Domenys es constitueix en Assemblea fundacional l’1 de juny

La Cooperativa Demà, Domenys en Marxa, comença formalment la seva activitat amb l’Assemblea constituent que tindrà lloc demà dijous, 1 de juny, a les 8 del vespre a la Sala d’actes de Cellers Domenys (entrada pel carrer Nou).

L’objectiu d’aquesta assemblea és el de constituir formalment la comunitat energètica en forma de cooperativa de consumidors/es i usuaris/es.

La constitució de la cooperativa es farà a través de les 10 persones sòcies fundadores que seran les que constaran a l’acta de constitució i que faran l’aportació del capital social mínim per a la seva constitució.

Qui es vulgui sumar a aquest projecte ho pot fer com a persona sòcia consumidora dels serveis oferts per part de la comunitat energètica.

Ser sòcia consumidora de "Demà" permet guanyar sobirania energètica a través de l'impuls de projectes de generació d'energia renovable i de serveis de millora de l'eficiència energètica i de mobilitat sostenible. A més, ser sòcia permet formar part del desenvolupament de la cooperativa a través de la participació a l’assemblea, amb veu i vot.

En pot ser sòcia consumidora qualsevol persona particular (amb capacitat d’obrar), cooperativa, empresa, associació, fundació, etc. Per fer-ho cal omplir un formulari amb les dades i fer una aportació de 50 € al capital social, retornables en cas en què es deixi de ser sòcia de la cooperativa en els termes establerts als seus estatuts.

Potser t'agradaria compartir ...