Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

26-05-2023

El 28 de maig, Eleccions municipals

Potser t'agradaria compartir...

El 28 de maig, Eleccions municipals

Aquest diumenge es celebren les eleccions municipals on s’escolliran els membres del consistori per a la legislatura dels propers 4 anys.

A Sant Jaume dels Domenys es presenten 5 llistes de les que en sortiran els 11 representants que conformaran les regidories que, en sessió plenària que en principi s’haurà de celebrar el dissabte, 17 de juny, escolliran l’alcalde o alcaldessa.

Les persones amb dret a vot hauran rebut de l’Oficina del Cens Electoral una targeta censal amb les dades actualitzades de la seva inscripció en el cens electoral i de la secció i mesa on li correspon votar, que a Sant Jaume estaran ubicades a la Casa de Cultura (c. de la Germanor, 8).

La votació començarà a les 9 hores del dia 28 de maig, i acabarà a les 20 hores, moment en què la presidència de la mesa electoral anunciarà el final de la votació. No obstant això, si queden al local electoral, o a l’accés a aquest, persones que encara no han votat, la mesa els deixarà votar, i no permetrà que ho faci ningú més.

Per poder exercir el vot cal identificar-se mitjançant el Document nacional d’identitat (DNI), el Passaport (amb fotografia), el permís (carnet) de conduir (amb fotografia), la Targeta de residència (en el cas de ciutadans i ciutadanes de la Unió Europea que en tinguin) o la Targeta d’identitat (si es tracta de persones estrangeres nacionals de països amb què Espanya hagi subscrit un tractat de reciprocitat per al reconeixement del dret de sufragi a les eleccions locals).

Aquests documents poden ser espanyols o emesos pel país d’origen, sempre que incloguin la fotografia de la persona titular. Si estan caducats no passa res, però han de ser els originals, no valen les fotocòpies.

Potser t'agradaria compartir...