Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

24-05-2023

Calendari del mes de juny de les classes de ioga per a la gent gran

Potser t'agradaria compartir...

Calendari del mes de juny de les classes de ioga per a la gent gran

Es fa públic el calendari del mes de juny de les classes de ioga per a la gent gran.

Aquest calendari conté modificacions respecte al que es va publicar del 2n trimestre. Es cancel·len les classes del dilluns, 5, i del divendres, 9, i s’incorpora la del divendres, 16, que no estava prevista inicialment.

Les classes són gratuïtes i es fan a la Casa de Cultura (c. de la Germanor, 8), tenen una hora de durada, d’11 a 12 del migdia, i per participar-hi només cal presentar-se els dies programats amb roba i calçat còmode, sense haver de fer inscripció prèvia. Es recomana dur l’estoreta.

El ioga és una activitat física que, practicada de forma regular, és molt recomanable pels seus beneficis, tant físics, psicològics com socials. La seva pràctica regular augmenta la flexibilitat, millora l’equilibri, manté la massa muscular, millora la respiració, redueix l’estrès i millora l’estat d’ànim, ajuda a la concentració i relaxació així com a regular els cicles del son, a més, com és una disciplina que es pot practicar en grup, redueix el sentiment de depressió i soledat i millora les relacions socials.

Potser t'agradaria compartir...