Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

19-05-2023

El Festival EVA al Penedès s'inaugurarà el 2 de juny a l'Era de Cal Palau de la Torregassa

Potser t'agradaria compartir...

El Festival EVA al Penedès s'inaugurarà el 2 de juny a l'Era de Cal Palau de la Torregassa

La narració, la literatura i la música seran els protagonistes, una vegada més, del Festival En Veu Alta, l'EVA, que celebrarà el seu acte inaugural a l'Era de Cal Palau a la Torregassa.

L'acte, obert a tothom, tindrà lloc el divendres, 2 de juny, a les 8 de la tarda i consistirà en un concert a càrrec del trio format pel Carles Dénia i el Dario Barroso a la veu i a la guitarra i la Lluna Aragon al violí i a la veu. Aquest és un espectacle adreçat al públic adult organitzat per l'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys i el Festival EVA amb la col·laboració de la Societat Cultural i Recreativa de la Torregassa i Cellers Domenys.

La 19a edició del Festival Eva al Penedès i la 14a al Priorat comptarà amb més de 84 espectacles i 168 artistes repartits en 30 poblacions, dos dels quals a Sant Jaume dels Domenys on, a més de l’acte inaugural a la Torregassa, també acollirà un altre a Lleger, el divendres 16 de juny, l’espectacle “Los cuentos negros de Cuba” a càrrec de Coralia Rodríguez i Lino Lores.

En l'acte de presentació de l'EVA 2023, celebrat el passat dilluns 15 de maig a Vilafranca, la seva directora, la Jordina Biosca, va explicar els quatre eixos que agrupen la programació del festival: el literari, el musical, la narració familiar i els espectacles premiats i destacats. Sota el lema “De què va la realitat?” l'En Veu Alta d'aquest any vol endinsar-nos en històries i propostes d'oralitat on la ficció i la realitat estan separades per una línia molt fina.

Consulteu la programació completa a l’arxiu annex i més informació al web del Festival En Veu Alta.

 

Potser t'agradaria compartir...