Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

17-05-2023

Del 25 al 31 de maig, XXIV Setmana sense fum

Potser t'agradaria compartir...

Del 25 al 31 de maig, XXIV Setmana sense fum

L’Àrea Bàsica de Salut (ABS) del Baix Penedès interior, a la que pertany Sant Jaume dels Domenys, s’adhereix a la XXIV Setmana sense fum que tindrà lloc durant la setmana del 25 al 31 de maig, al voltant del Dia Mundial Sense Tabac (31 de maig).

L'objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac, poder gaudir d'un ambient lliure de fum i de residus del tabac i promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents, com per a persones adultes.

L’ABS del Baix Penedès interior organitza el taller “Acompanyem a la nostra població a experimentar els beneficis de ser deixar de fumar” conduït per les infermeres, que es farà el dilluns, 29 de maig.

L’acte, que té una durada de 60 minuts, es farà a l’Auditori de l’Arboç (carrer de la Palma, 2) a les 4 de la tarda i per assistir-hi es demana les persones interessades que, preferentment, s’apuntin al mostrador del seu Centre d’Assistència Primària (CAP).


230529 Taller Setmana sense fum.jpg
Potser t'agradaria compartir...