Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

22-03-2023

El 26 de març, 15è Cross escolar de Sant Jaume dels Domenys

Potser t'agradaria compartir...

El 26 de març, 15è Cross escolar de Sant Jaume dels Domenys

Aquest diumenge es celebra el 15è Cross escolar de Sant Jaume dels Domenys, organitzat per l’AMPA de l’escola els Quatre Vents.

 

La prova forma part del calendari de Cros del curs 2022-2023 que impulsa el Consell Esportiu del Baix Penedès, que compta amb 9 dates. Per participar-hi calia fer la inscripció a l’escola fins el passat dia 15 de març. No obstant, qui estigui interessat en prendre-hi part, també podrà inscriure’s el mateix dia de les curses fins a 15 minuts abans de la sortida, sempre que hi hagi places lliures.

 

El punt de trobada s’ha establert a la Rambla de les Escoles, davant de l’accés a la pista de l’escola els Quatre Vents, i els recorreguts tindran un punt de sortida diferent depenent de la distància que hagi de recórrer cada curs, però tots tindran l’arribada al punt de trobada.

 

La primera cursa sortirà a les 11 h i al llarg del matí el carrer de la Parellada es tallarà intermitentment a l’alçada de l’accés al pàrquing per donar pas als participants. Es prega tothom que respecti les indicacions de l’organització i que eviti transitar per aquest tram mentre duri l’activitat.

 

Consulteu en el dossier adjunt els horaris i mapes dels recorreguts.

Potser t'agradaria compartir...