Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

14-03-2023

Oberta convocatòria del procés selectiu de 4 places de personal incloses en l'oferta d'estabilització de l'ocupació

Potser t'agradaria compartir ...   
Oberta convocatòria del procés selectiu de 4 places de personal incloses en l'oferta d'estabilització de l'ocupació

S’ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, l’anunci de la convocatòria del procés selectiu de places vacants de personal de l’ajuntament incloses en l'oferta d'estabilització de l'ocupació en el marc de la disposició addicional sisena de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

 

Les places convocades són:

- 1 plaça d'auxiliar administratiu/iva tècnic; règim: funcionarial; escala administració general, subescala auxiliar. Grup C; Subgrup: C2; sistema de selecció: concurs.

- 1 plaça d'auxiliar administratiu/iva tècnic; règim: funcionarial; escala administració general, subescala auxiliar. Grup C; Subgrup: C2; sistema de selecció: concurs-oposició.

- 1 plaça de peó brigada municipal; règim: funcionarial; escala: administració especial; subescala: serveis especials; classe: personal d'oficis; grup: AP; sistema de selecció: concurs.

- 1 plaça de periodista; règim: laboral; categoria: periodista; Grup: A1; sistema de selecció: concurs.

 

Les persones interessades poder presentar la sol·licitud per participar en el procés selectiu a través de la Seu-electrònica de l’ajuntament fins el dia 11 d’abril de 2023.

 

Podeu consultar les Bases en els arxius adjunts.

Potser t'agradaria compartir ...