Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

08-03-2023

El 16 de març sessió d’assessorament i orientació per a joves

Potser t'agradaria compartir ...   
El 16 de març sessió d’assessorament i orientació per a joves

El proper dijous, 16 de març, la tècnica de Joventut compartida amb l’Oficina Jove del Baix Penedès vindrà a Sant Jaume de 4 a 7 de la tarda per atendre els i les joves.

 

La tècnica condueix les sessions individuals d’assessorament i orientació acadèmic i laborals per a joves, motiu pel qual cal concertar cita prèvia.

 

El servei que es presta és personalitzat i s’ofereix l’assessorament que el o la jove interessada requereixi en els àmbits d’ensenyament i de treball. Les mostrarà les opcions d’acord amb la situació de cadascuna, les ajudarà a trobar les beques o subvencions acadèmiques disponibles, les indicarà els terminis i requisits per fer preinscripcions o matriculacions, o quant al treball les ajudarà a fer un currículum o una carta de presentació i les donarà les eines per fer una cerca activa de feina.

 

Les sessions es fan a la Casa de Cultura (c. de la Germanor, 8) i per inscriure’s cal demanar cita prèvia per correu electrònic a culturastj@santjaumedelsdomenys.cat o presencialment a la Biblioteca.

 

Durant aquest mes de març, a banda de les atencions personalitzades, també es faran les xerrades “I després de l’ESO, què?” als instituts, obertes a la participació de les mares, pares i alumnes. A l’Institut Coster de la Torre de la Bisbal del Penedès es farà el dilluns, 20, a les 6 de la tarda.

 

A l’abril, la sessió es reveu fer el dijous, dia 27, en el mateix horari, de 4 a 7 de la tarda.

 

 

 

 

Potser t'agradaria compartir ...