Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

19-01-2023

Proves lliures per a l'obtenció dels certificats de llengua catalana

Potser t'agradaria compartir ...   
Proves lliures per a l'obtenció dels certificats de llengua catalana

Si una persona vol acreditar els coneixements de català (independentment de si ha fet un curs o no) es pot inscriure a les proves per a l'obtenció dels certificats de català.

Cada any la Secretaria de Política Lingüística convoca les proves per obtenir els certificats de llengua catalana, els quals permeten acreditar el grau de coneixement del català a efectes d'aprenentatge de la llengua, laborals (tant a l'Administració pública com al món socioeconòmic), acadèmics o per interès personal.

El termini d’inscripcions per obtenir el certificat del nivell superior (C2) és del 23 de gener al 2 de febrer i per a la resta de certificats del 9 al 21 de febrer. 

Tota la informació sobre la convocatòria de proves 2023 la podeu consultar en aquest enllaç, on també trobareu la guia del procés d’inscripció i pagament

D’altra banda, la inscripció per als cursos de nivell superior (C2), que poden ser semestrals o anuals, es podrà fer el mes de febrer. Està previst que l'oferta surti publicada el 20 de gener al Cercador de cursos.


Potser t'agradaria compartir ...